Flyt dit arbejdsliv til et nyt niveau

Vi kigger på de forhindringer, som stopper dig i at komme videre i dit arbejdsliv. Jeg hjælper dig med at finde brugbare strategier til at opnå det arbejdsliv, du ønsker. Sammen finder vi ind til dine indre ressourcer, som giver grobund for holdbare ændringer. Som i sidste ende giver dig det karriereløft eller karriereskifte, du søger. Vi ser på, hvad kan du gøre med alle de evner, du allerede har. Hvad kan du skabe, hvis du kiggede anderledes på dit liv? Du har magten til at skabe det du ønsker!

Besøg gerne min salgsside camillaclausen.dk

Læs Lars’s historie:

For 8 år siden fik jeg en tanke. I dag er tanken et produkt. Et produkt men med få kunder. Min drøm er selvstændigtvirke på fuld tid. Skabe arbejde. Være en drivkraft i samfundet. Frihed – både mentalt og økonomisk – hvor jeg kan udfolde min drøm. Men den lurende lille satan. Men.

Jeg er udvikler. Jeg skaber og tilretter. Jeg er ikke sælger. Jeg kan ikke …

Jeg er klar over, at det er fokus,og drivkraft der manglede. Men selv om jeg har den viden – så ved jeg ikke, hvordan jeg kommer videre. Hvordan jeg fjerner de begrænsninger, jeg ser foran mig.

Og så en dag tænkte jeg. Jeg kommer ikke videre, hvis jeg står stille. Så da jeg så Camillas tilbud om hjælp, slog jeg til. Det var med en sund portion af skepsis, jeg mødte om til aftalt tid. Forventede egentlig bare en der ville sige, at du finder det inde i dig selv. Tag en pille og ring i morgen. (Og det var ikke helt ved siden af – udover det med pillen.)

Camilla startede med at give en smilende velkomst i et afslappet miljø. Dette er det første skridt frem.

Jeg har endnu ikke fået den succes, jeg gerne ville opnå – men min tilgang til planen og tilstanden er helt anderledes, end da jeg første gang mødte op til ”det ukendte”. Jeg er ikke ”frelst”, jeg ved, jeg skal arbejde for at få succes. Og at det tager tid. Men det er med rank ryg, et skævt smil og en irriterende vane med at stå lidt for tidligt op for at komme i gang med dagen. At sikre min ugentlige plan holdes. For lidt skeptisk skal man jo altid være.

Lars Knudsen, selvstændig

 

”IF WE WANT OUR LIFE TO WORK, WE NEED TO DO THE WORK”

Brug dine resourcer

Gratis rådgivning med EssensCoach Camilla Clausen

Tal med Camilla om dine udfordringer og mål og ønsker. Rådgivning om HVORDAN,HVORFOR OG HVAD DU SKAL GØRE LIGE NU, FOR AT KOMME I GANG. Samtalen er personlig, anonym, fortrolig og gratis.
JA TAK TIL GRATIS RÅDGIVNING - KLIK HER