Om mig, Camilla, kvinden bag move2passion

Jeg kommer med 28 års erfaring fra erhvervslivet som salgs&produktchef. Jeg er 47 år gammel. For nogle år siden søgte en del af mig noget andet. Jeg manglede at få mig selv i spil og blot være mig i min helt egen essens. Jeg har altid været god til samtaler og nærværet i mødet med andre mennesker og vidste, at dette skal jeg fortsætte med, da det er den del af jobbet, som har begejstret mig mest og noget, som jeg altid har haft en stor passion for og haft gode resultater med. Jeg elsker, at arbejde med mennesker og få lov til at gøre en forskel. At få lov at hjælpe dig med at skinne så du kan LEVE DIT LIV FULDT UD, vil være det største jeg kan gøre i denne verden for dig og andre!

Rejsen

Jeg sendte mig selv ud på en dannelsesrejse for at lære mere om mig selv.  Valget faldt på Essens Instituttet, hvor jeg tog deres 2-årige Essens Coach & Mentor uddannelse. Uddannelsen hos Essens instituttet tog mig igennem et stærkt personligt udviklingsforløb, som er en vigtig forudsætning for at kunne arbejde personligt efterfølgende. Udviklingsforløbet bragte mig 360 grader rundt i mit eget liv.  En lykkelig rejse, som har bragt så meget taknemmelighed med sig og hjulpet mig med at finde ud af, hvad essensen er/skal være i mit eget liv, og hvad det er, jeg vil bruge det på fremadrettet.

Jeg fandt en masse kærlighed til mig selv og samtidig fandt jeg også nøglen til nye døre. Fandt frem til, at jeg fra nu af skal være lederen i mit eget liv, og herefter var det ikke så svært at nå frem til, at mit kald er at guide og hjælpe andre på deres rejse henimod de mål og ønsker, de har.

Hver evig eneste dag har vi en ny enestående chance i livet, som vi må tage og dermed give os selv det gode liv.

 

Min mission

Vi er alle sammen eksperter i vores eget liv, men vores muligheder kan ind imellem synes utydelige og svære at få øje på, og der kan iblandt være flere forhindringer end muligheder.  Det er det, jeg vil hjælpe dig med hos ”move2passion” – få iført dig ”førertrøjen” og få det liv, du drømmer om.

På det lavpraktiske plan er jeg gift med Flemming og har 2 børn, Luna og Sebastian. Som adspredelse og for at holde mig i form, så arbejder jeg som zumbainstruktør i Vallensbæk et par aftner om ugen, hvor jeg elsker at gøre en masse mennesker glade og tilføre mig og dem en masse god energi.

Glæder mig til at hjælpe dig på din rejse!

move2passion
Coach Vallensbæk


Camilla

11709773_10207152071270157_5550304189457224546_n

N

JEG ER 100% ENGAGERET

Om du kommer med et mindre eller større mål, om jeg har prøvet det før, eller det kræver, jeg tilegner mig mere viden efter arbejde, så kan du ALTID regne med, at jeg går 100% ind i dit forløb, hvis du selv er med 100%. Du har betalt for timen og det er min pligt, at du får fuld udbytte af dine penge.

N

FULD DISKRETION

Du kan ALTID regne med fuld diskretion hos mig

N

JEG BRUGER ALLE MINE KOMPETENCER

Uanset hvilken problemstilling du kommer med, så kan jeg tage flere værktøjer ind og arbejder både med krop og sind. Jeg mener, at krop og sind hænger sammen, og det ene har indflydelse på det andet.

Gratis rådgivning med Essens Coach & Mentor Camilla Clausen

Tal med Camilla om dine udfordringer og mål og ønsker. Rådgivning om HVORDAN,HVORFOR OG HVAD DU SKAL GØRE LIGE NU, FOR AT KOMME I GANG. Samtalen er personlig, anonym, fortrolig og gratis.