Forekommer livet lidt rigeligt uoverskueligt?

Står du et sted i livet, hvor det er svært at få taget lederskabet over dit eget liv? Har du udfordringer med, at livet ikke helt er, som du synes du fortjener? Måske føler du dig usikker i forhold til dine omgivelser, presset på arbejde eller derhjemme, måske er du mere frustreret end normalt. Måske ønsker du et karriereskift, men mangler hjælp til hvilken retning, du skal gå eller blot kommet frem til, at du har brug for positive forandringer i dit liv.

Balance, glæde og kærlighed til dig selv

Jeg hjælper dig med at få skabt mere balance, glæde og kærlighed til dig selv i dit liv, for det er, når vi er forankret i vores hjerter, at alt det magiske sker og forandring er mulig. Vi kan ændre kursen og få det liv, vi drømmer om, når vi finder hjem til os selv. Hver dag har vi en ny mulighed for at skrive en ny side i vores livshistorie. Som Essens coach&mentor hjælper jeg dig med at finde frem til den side i din bog, som er den rette for dig.

Jeg er sikker på, at når du læser med her, så har du lysten og viljen til at få dig det liv, du drømmer om, så vent ikke længere med at komme i gang … tiden er essentiel.

Ring i dag

Ring til mig i dag og aftal en tid og giv dig selv mulighed for en fornyet udgave af dig. Når du først har taget skridtet så er du igang. Jeg glæder mig til at følge dig på vej.

Kærlig hilsen

Camilla,

Vallensbæk, Coach & Mentor

ROOM1

 

Drøm store drømme

 

Gratis rådgivning med Essens Coach & Mentor Camilla Clausen

Tal med Camilla om dine udfordringer og mål og ønsker. Rådgivning om HVORDAN,HVORFOR OG HVAD DU SKAL GØRE LIGE NU, FOR AT KOMME I GANG. Samtalen er personlig, anonym, fortrolig og gratis.
JA TAK TIL GRATIS RÅDGIVNING - KLIK HER